Om Rún Studio

Rún Studio er et univers, hvor du kan købe håndlavet keramik af eget produktion og design, samt unikt keramik fra andre håndplukkede keramikere. 

Jeg stræber efter at formidle en kærlighed til keramik. Til det skæve og finurlige keramik, som beriger både din bolig og dit sind. Jeg håber at det keramik du finder her, kan give dig et smil på læben eller gøre dig varm om hjertet. Det er nemlig den slags objekter jeg føler, at vi bør omgive os med i vores hjem - ting der beriger og spreder glæde.

Rún Studio startede i 2020 som Rúnholm Studio, drevet af to veninder. Men i 2022 overtog jeg selv virksomheden. Jeg har en baggrund indenfor indretningsdesign, møbeldesign og sín indretningsskribent. Men min kærlighed til keramik går langt tilbage, fra da jeg som ganske ung arbejdede i en fremtrædende keramikbutik i København, har jeg været helt solgt i keramikkens egenskaber og uendelige muligheder. Jeg har været ivrig samler af keramik i over et årti, men det er først i 2020 at jeg selv får fingrene i leret.

Jeg har en stor skabertrang, en kærlighed til ord, og et behov for hele tiden at udvikle idéer, former og farvesammensætninger, hvilket passer utroligt godt sammen med keramik som materiale.

Hjerteligt velkommen til mit lille univers!

Hulda Rùn